Sposób przygotowania

Ciasto rozmrozić, płaty ciasta pociąć na równe kwadraty ( ja miałam trójkąty).Na każdy nakładać łyżeczką konfiturę, składać w koperty. Do żółtka dodać troszkę śmietanki (niekoniecznie) , roztrzepać i posmarować ciastka.Tuż przed pieczeniem ciastka posypać brązowym cukrem. Piec 15- 20 minut w temp 200*C

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Natalia/tubisiek

    wyglądają super!
  • 4
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    łatwo i pysznie! to lubię!
  • 1
    original
    Opublikowano

    alaaa

    łatwo ,szybko i smacznie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    szybko i smacznie
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    szybko i smacznie:) lubię takie ciepłe od razu wyjęte z piekarnika.
  • 3
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    awaryjne ciastka - często mam ciasto francuskie w zamrażarce właśnie na takie smakołyki
  • 3
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    Szybko i smacznie:)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    bardzo lubie takie ciasteczka
  • 2
    original
    Opublikowano

    anemon

    Szybko i smacznie - lubię tak.
  • 2
    original
    Opublikowano

    banditka

    sliczne i talerzyk sliczny ;)
  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    smakowicie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Motorek

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kate131

    pyszne
  • 2
    original
    Opublikowano

    pestka

    świetne ciastka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    Na sam widok slinka cieknie
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    często takie robię-są pyszne :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !