Sposób przygotowania

WSZYSTKIE WARZYWA DOKŁADNIE MYJEMY, A CEBULĘ DUSIMY NA MAŁYM OGNIU. POMIDORY I PAPRYKĘ KROIMY W DROBNĄ KOSTKĘ, ZALEWAMY WSZYSTKIE SKŁADNIKI OLIWĄ Z OLIWEK I DOPRAWIAMY SOLĄ. NAJLEPEIJ PODAWAĆ PO 5-10 MINUTACH.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    fajna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    dianix

    lubie!!!!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Lidia6

    pychota
  • 1
    original
    Opublikowano

    Patrycja33

    dobre
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kamyk

    może być pyszna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    pychota

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !