Składniki:
wołowiny bez kości | 1,5kg |
boczku | 10dag |
mąki | 2łyzki |
czosnku | 1 główka |
majeranek | |
sól | |
pieprz | |
marchewki | po 15dag |
pietruszki | |
selera | |
i cebuli | |
czerwonego wina(wytrawnego) | 1/4l |
świeże zioła do dekoracji | |
chleb razowy | starty |
wołowiny bez kości | 1,5kg |
boczku | 10dag |
mąki | 2łyzki |
czosnku | 1 główka |
majeranek | |
sól | |
pieprz | |
marchewki | po 15dag |
pietruszki | |
selera | |
i cebuli | |
czerwonego wina(wytrawnego) | 1/4l |
świeże zioła do dekoracji | |
chleb razowy | starty |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: