Sposób przygotowania

Kapuste odcisnąć z nadmiaru soku, zalać wodą i zagotować. Grzyby namoczyć, a nastepnie ugotować z kostka grzybową, pokroić w paseczki. Cebule pokroić w kostkę i zeszklić na maśle, dodac grzyby i chwile podsmażyć. Połaczyc z kapustą i chwilę dusić. Doprawić solą, pieprzem i cukrem

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajna kapustka
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajna kapustka
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajna kapustka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !