Sposób przygotowania

Przygotować spód. Ciastka pokruszyć blenderem lub wałkiem. Wymieszać z roztopionym masłem. Wcisnąć w dno tortownicy. Schłodzić w lodówce, do czasu przygotowania masy serowej. Aby przygotować masę serową wszystkie składniki dokładnie zmiksować (nie oddzielać białek od żółtek). Wylać na przygotowany spód. Piec około 1 godziny w temperaturze 170ºC

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    ewa78

    dobre
  • 2
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    fajny
  • 3
    original
    Opublikowano

    Kate131

    pycha
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    <p><span style=\"color: #0000ff; font-size: 10pt;\"><strong><span style=\"font-family: Courier New,Courier,monospaced;\">jestem ciekawa czy malibu wyczuwa się w smaku sernika</span></strong></span></p>
  • 0
    original
    Opublikowano

    ewaa

    wygląda apetycznie:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !