Sposób przygotowania

Makaron gotujemy w wodzie z solą i oliwą z oliwek - ok. 10 minut.
Szpinak dusimy na patelni z solą, pieprzem, czosnkiem, chili. Na końcu dodajemy śmietanę.
Po uzyskaniu jednolitej konsystencji dodajemy do szpinaku ugotowany makaron. Posypujemy potartym czosnkiem. Dodajemy odobinę oliwy z oliwek oraz szczypte pieprzu. Na samym końcu dodajemy mozzarellę.
Gdy ser się stopi podajemy do jedzenia.

Komentarze

  • 3
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    nigdy nie jadłam
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Ciekawy przepis.
  • 0
    original
    Opublikowano

    SmakolykiJoanny

    Jakoś ni miałam okazji żeby jeść taki specjał
  • 1
    original
    Opublikowano

    maryśka

    uwielbiam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    izoldaaa6

    ale smakowicie wygląda, chętnie spróbuję
  • 1
    original
    Opublikowano

    Margo1

    moja ulubiona potrawka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !