Sposób przygotowania

Z mleka, budyniu, mąki ziemniaczanej ugotować budyń, wystudzić. Margarynę utrzeć z cukrem pudrem na gładką masę, dodając stopniowo przestudzony budyń. Ciasto biszkoptowe posmarować powidłami, na powidła wyłożyć masę budyniową, przykryć drugim biszkoptem, oblać rozpuszczoną czekoladą, posypać ryżem prażonym.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    dobry
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    czekoladka_m

    z ryżem świetny pomysł:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Wygląda wspaniale.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !