Sposób przygotowania

1. Piersi z kurczaka zmielić. Doprawić Kucharkiem oraz pieprzem.
2. Cebulę pokroić w jak najdrobniejszą kostkę i uprażyć na suchej patelni.
3. 3 plasterki szynki pokroić jak najdrobniej i dodać do uprażonej cebulki oraz parmezanu.
4. Z mięsa formować niewielkie podłużne kotleciki, które należy owinąć ciasno szynką.
5.Smażyć na rumiano na patelni lub w piekarniku.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    To musi być pyszne :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    świetne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    dobre dobre
  • 0
    original
    Opublikowano

    iwona332

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    bercik1

    Bardzo lubię drób.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Norgiusz

    pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Norgiusz

    pyszne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !