Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kaszanka z wody

3.0
(18)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

kaszanka
keczup pikantny

Przepis i sposób przygotowania na: Kaszanka z wody

Wodę zagotowujemy z liściem i zielem angielskim. Do takiej wody wrzucamy zamrożoną kaszankę najlepiej wiejską, świeżo zrobioną. Gotujemy na małym ogniu do momentu gdy będzie miękka. Podawać z keczupem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ada-Gaba 12.12.2012 07:35
lubię kaszankę , ale gotowana jest dla mnie nowością, ciekawe
kasienka23 16.07.2012 20:37
nie jadłam jeszcze gotowanej ale z pewnością też jest pyszna :)
BernadettaP 21.02.2012 12:02
Ten sposób na kaszankę znam od Męża, bo u mnie zawsze królowała smażona, ale teraz już praktycznie tylko z wody jemy :)
IZABELA29 12.09.2011 08:48
ja jednak wolę smażoną na patelni
Seba 21.06.2011 22:56
pycha
Grażyna13 24.04.2011 15:56
Smakowite !
ben-ka 27.11.2010 15:12
Ja właśnie mam kaszankę w lodówce ale zrobię ją z cebulką i majerankiem - polecam!
Malinka 10.11.2010 11:13
W takiej wersji kaszanki jeszcze nie kosztowała. Ciekawa opcja...

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak