Sposób przygotowania

W rondelku zagotowujemy osoloną wodę z liściem i zielem angielskim. Rozbijamy do niej jajko. Gotujemy 6 min. Wyławiamy i gotowe. Można podawać z chlebem posmarowanym serkiem kanapkowym (przepis \"Serek z ogórkiem kiszonym i bazylią\")

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    takiego jaja nigdy nie jadłam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    też tak robię
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Barbara/zuza22_85

    ja też nigdy takiego nie jadłam
  • 1
    original
    Opublikowano

    BernadettaP

    Ja również takiego jeszcze nie robiłam...
  • 1
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    dobre

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !