Sposób przygotowania

Biszkopt: ubijamy bialka, dodajemy cukier, zoltka, maka pszenna,maka ziemniaczana, proszek do pieczenia, cukier waniliowy, 3 lyzki oleju. Pieczemy ok 40 minut
Masa: ubijamy smietane dodajemy cukru pudru do smaku, zalatyna rozpuszczona w wodzie i wsawiamy na 15 minut do lodowki.
Przekrajamy biszkopt na dwi czesci, smarujemy masa ze smietany, przykrywamy druga czescia, calosc smarujemy masa ze smietany, i na wierzch ukladamy truskawki przekrojone na polowe, posypujemy czekolada.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    zjadłoby się kawałeczek:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Zoso

    Jeśli smakuje tak jak wygląda to musi byc super
  • 1
    original
    Opublikowano

    izapozdro

    wygląda bardzo smacznie :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    eli82

    mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    jolaxa

    wyglada przepysznie :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jarek4

    mniam
  • 2
    original
    Opublikowano

    Natalia/tubisiek

    ładnie wygląda!
  • 0
    original
    Opublikowano

    izapozdro

    mniam mniam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !