Sposób przygotowania

Pieczarki obrane i pokrojone podsmażyć na maśle,oprószyć kucharkiem.Dodać cebulę w piórkach i przeciśnięte przez praskę ząbki czosnku.Smażyć na małym ogniu.Dorzucić połowę puszki kukurydzy z suszonymi pomidorami i poddusić.Doprawić pieprzem kolorowym(zmielonym),cytrynowym i odrobiną cayenne oraz solą.Posypać ziołami.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Kate131

    smaczne
  • 1
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    fajne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Zoso

    wolałbym wersję z mięsem
  • 0
    original
    Opublikowano

    patusia

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    coś fajnego :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !