Sposób przygotowania

Wołowinę pokroić w cieniutkie paski, doprawić solą i pieprzem. Marchew, selera i tofu pokroić w kostkę. Kalafiora podzielić na różyczki. Rozgrzewamy olej, dolewamy sos sojowy i wino. Pokrojone warzywa oraz groszek i brukselkę wrzucamy na olej. Chwilę smażymy. Dodajemy mięso i podsmażamy. Na koniec wrzucamy tofu.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    Rodzaj kuchni oczywiście japońska a nie chińska!
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    marta0906

    Bardzo smaczna
  • 3
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    ciekawy przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Anna169Hosz

    Ciekawy przepis, rzadko używam tofu...może się to zmieni.
  • 4
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    świetna na mrozy
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    bardzo ciekawa zupka
  • 3
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    Fantastyczny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    super!
  • 1
    original
    Opublikowano

    jeta72

    świetna zupka;)
  • 2
    original
    Opublikowano

    m1monika

    ciekawa zupka :)))
  • 3
    original
    Opublikowano

    Natalia/tubisiek

    nigdy nie jadłam takiej zupy.. ciekawe jak smakuje ;)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    fajny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    fajna zupa !
  • 2
    original
    Opublikowano

    Seba

    smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    nigdy jeszcze nie jadłem takiej zupki
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    moje smaki :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    ciekawa
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    artur7

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    świetny przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !