Sposób przygotowania

Ryż ugotuj na sypko z dodatkiem curry.W tym czasie rybę podziel na mniejsze części,usuń starannie ości.Pomidory pokrój w kostkę,cebulę obierz i posiekaj,czosnek przeciśnij przez praskę.Połącz warzywa z ugotowanym,przestudzonym ryżem oraz rybą,dopraw solą,pieprzem,sokiem z cytryny,skrop oliwą i wymieszaj.Sałatkę udekoruj szczypiorkiem i podaj.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    trochę zdjęcie niewyraźne ale sałatka może być pyszna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Allice

    szkoda, że zdjęcie takie kiepskie :/
  • 1
    original
    Opublikowano

    Allice

    szkoda, że zdjęcie takie kiepskie :/

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !