Składniki:
kapusta czerwona | 6 kg |
cebula | 1 kg |
jabłka | 2 kg |
cukier | 35 dag |
ocet 10 % | 0,5 litra |
ziele angielskie | 2 łyżki |
Liść laurowy suszony Prymat | 10 szt |
woda | 3 litry |
sól | 3 łyżki |
kapusta czerwona | 6 kg |
cebula | 1 kg |
jabłka | 2 kg |
cukier | 35 dag |
ocet 10 % | 0,5 litra |
ziele angielskie | 2 łyżki |
Liść laurowy suszony Prymat | 10 szt |
woda | 3 litry |
sól | 3 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: