Sposób przygotowania

Mięso myjemy, kroimy na plastry grubości 1.5cm., rozbijamy tłuczkiem, przyprawiamy. Szynkę i cebulę kroimy w drobną kostkę, podsmażamy. Na rozbite i przyprawione schaby układamy porcję serka oraz porcję podsmażonej szynki. Zawijamy roladki, obtaczamy w jajku i bułce tartej, smażymy na rozgrzanym oleju. SMACZNEGO!!!

Komentarze

  • 5
    original
    Opublikowano

    Kate131

    fajny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    iwona332

    super
  • 6
    original
    Opublikowano

    Gosia40

    pyszne roladki
  • 0
    original
    Opublikowano

    M-A-D-Z-I-A

    Fajny pomysł.Mnie się wieprzowina zawsze kruszy.I mimo tego że ją obtoczę w jajku i bułce to i tak na patelni wychodzi masakra ale to zdjęcie mnie inspiruje.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    bardzo pysznie wyglądają

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !