Sposób przygotowania

Na maśle zeszklić cebulę, dodać pokrojone pieczarki i suszone grzyby. Podusić tyle,żeby woda wyparowała. Doprawić Kucharkiem i podbić mąką rozmieszana z wodą. Można dodać śmietanę.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    bardzo dobry
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    mój ulubiony!
  • 2
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    właśnie niedawno dowiedziałam się, że to był również przysmak mojego dziadka!
  • 4
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    wspaniały!
  • 4
    original
    Opublikowano

    Beata73

    fajny
  • 3
    original
    Opublikowano

    Beata73

    fajny
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha taki sosik !!!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Beata73

    wspaniały sos
  • 2
    original
    Opublikowano

    Beata73

    wspaniały sos
  • 0
    original
    Opublikowano

    Goya

    mniam
  • 2
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    pyszny
  • 2
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    pyszny
  • 0
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !