Sposób przygotowania

Ciasto: Białka ubić na sztywno, ubijając dodawać cukier,żółtka i pozostałe składniki ( wcześniej za sobą dobrze wymieszane). Wymieszać na jednolitą masę. piec w temp. 170 C przez 30 min.
Krem: Ubić śmietanę z zagęszczaczem, cukrem i cappucino na gęsty krem. Ciasto przekroić na pół, przełożyć większą częścią kremu. Przykryć drugą warstwą ciasta i pasmarować cienko kremem. Posypać np startą czekoladą

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Mala

    pyszny musi być ten placek
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Karolcia12

    trzeba wypróbować
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Tomek14

    ciekawe
  • 2
    original
    Opublikowano

    plocia

    ooo takie ciasto ja lubię najbardziej
  • 0
    original
    Opublikowano

    magical66

    pyszne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !