Składniki:
jabłek | 500 g |
jaja | 2 |
pełnoziar mąki pszennej | 1 łyżka |
proszku do pieczenia | 1/2 łyżeczki |
esencja waniliowa | |
miodu | 3 łyżki |
sok z cytryny | |
margaryna do formy | |
rodzynków | 2 łyżki |
cynamon | |
masło | |
twaróg | 500 (chudy) |
rum | 1 łyżka |
jabłek | 500 g |
jaja | 2 |
pełnoziar mąki pszennej | 1 łyżka |
proszku do pieczenia | 1/2 łyżeczki |
esencja waniliowa | |
miodu | 3 łyżki |
sok z cytryny | |
margaryna do formy | |
rodzynków | 2 łyżki |
cynamon | |
masło | |
twaróg | 500 (chudy) |
rum | 1 łyżka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: