Sposób przygotowania

Kromki chleba opiekamy tak długo aż będą chrupiące (ja zrobiłam to w tosterze). W tym czasie obieramy pomidory ze skórki, usuwamy sok z ziarenkami, miąższ kroimy w kosteczkę. Ząbek czosnku obieramy, przecinamy na pół. Gorące, chrupiące grzanki nacieramy czosnkiem (3-4 potarcia :), polewamy oliwą z oliwek. Kostkę pomidora solimy i błyskawicznie przenosimy na grzanki zanim puści sok. Dekorujemy bazylią. Jemy natychmiast.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    MAŁGORZATA108

    Wygląda bardzo apetycznie.
  • 1
    original
    Opublikowano

    dorota20w

    dziękuję :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    proste, ale niezwykle smaczne !!!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Megi

    prosto szybko i smacznie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !