Sposób przygotowania

Zmiksować masło z cukrem i cukrem waniliowym na puszysta masę. Wbijać po jednym jajku i dalej ubijać. Dolać mleko kokosowe i wymieszać. Przesiać mąkę z proszkiem do pieczenia i sodą. Dodać wiórki i dokładnie wymieszać. Przelać masę do wysmarowanej formy i piec 50-60 min w temperaturze 180 stopni.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Uwielbiam kokosowe , to coś dla mnie :)
  • 2
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    cos wspanialego!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Elżbieta17

    pycha!
  • 0
    original
    Opublikowano

    stokrotka

    lubię kokosowe ciasta
  • 0
    original
    Opublikowano

    adam1f

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczne pychoty....
  • 0
    original
    Opublikowano

    kate.500

    super fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Uwielbiam kokosowe pyszności ;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Hanna11

    uwielbiam kokosowe pyszności:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !