Sposób przygotowania

Kapustę i jabłko zetrzeć na tarce o grubych oczkach. Por pokroić w krążki. Paprykę i ogórki pokroić w kostkę. Wszystko zalać śmietaną wymieszaną z olejem i musztardą, przyprawić do smaku, wymieszać.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 3
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    lubię taką
  • 2
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    świetna do obiadku;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    naprawdę super
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    LuKaSz4761

    Dziś ją próbuję
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Kolorowa i bardzo apetyczna.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !