Sposób przygotowania

Mąkę i jako zmieszać z pół szklanki letniej wody i zarobić ciasto. Rozwałkować wykrawać szklanką krążki. Twarożek zmielić dodać sól, pieprz i 3 łyżki papryki ostrej w proszku. Cebulę posiekac w małą kosteczkę i wymieszać z reszta farszu. krążki nadziewać farszem i zlepiać. gotować w osolonej wodzie do wypłynięcia. podawać ze skwarkami i cebulka.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Kate131

    dobre
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !