Sposób przygotowania

Ciasto zagnieść, włożyć do zamrażalki. Jabłka uprażyć z cynamonem i rodzynkami. Ciasto podzielić na pół- część wyłożyć na dno blachy, na to jabłka i starte ciasto. Piec ok 40 min.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    bardzo lubię szarlotki
  • 2
    original
    Opublikowano

    alaaa

    jest pyszna, piekłam i polecam
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    zapowiada się smacznie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    mniam
  • 2
    original
    Opublikowano

    anemon

    Uwielbiam szarlotkę.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    cudeńko
  • 1
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    bardzo fajna , robię podobną jeszcze orzeszków trochę dodaję
  • 1
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    bardzo fajna , robię podobną jeszcze orzeszków trochę dodaję
  • 0
    original
    Opublikowano

    Anna210

    mm pycha :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !