Sposób przygotowania

Żółtka utrzeć z cukrem, dodać serki, roztopione masło i budyń(proszek). Białka ubić ze szczyptą soli, dodać do masy i delikatnie wymieszać. Wrzucić rodzynki i pokrojone brzoskwinie, chyba że ktoś lubi w całości, wtedy wkładamy je w wylane ciasto na blasze. Pieczemy ok godziny. Mozna jeszcze na dno ułożyć herbatniki, ale najlepiej smakuje sam sernik

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    alaaa

    sernik to cś dla mnie ,lubię i pieczone i na zimno,,
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    świetny
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kanu83

    pyszny jest
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    dla mnie bomba;)
  • 2
    original
    Opublikowano

    anemon

    Kolejny sernik do wypróbowania - koniecznie!
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    takiego nie robiłam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !