Sposób przygotowania

LUKIER:
Sok z 1 cytryny
1 szkl. cukru pudru

Margarynę ucierać z cukrem, dodając po jednym jajku. Do utartej masy dodać mąkę z proszkiem do pieczenia i startą skórkę z trzech cytryn; jeszcze raz utrzeć. Ciasto włożyć na wysmarowaną blachę obsypaną bułką tartą. Piec ok. 50 min. Po upieczeniu ciasto polukrować.

Komentarze

  • 0
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    nie robiłam ale zapewne pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pychotka
  • 7
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Niebo w gębie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Krzysztof42

    na pewno pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    eewelina

    ciekawy przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !