Sposób przygotowania

Pieczarki i cebulę obrać,pokroić i przesmażyć na dwóch łyżkach oleju.Do mięsa mielonego dodać jajka,przyprawę oraz czosnek granulowany.Wyrobić mięso jeśli będzie za rzadkie dodać 4 łyżki bułki tartej.Ewentualnie doprawić pieprzem i solą.Formujemy na deseczce do krojenia z mięsa mielonego prostokąty.Smarujemy pieczarkami,układamy kabanosa i zwijamy w rulonik.Panierujemy w kaszy kuskus i smażymy na oleju z wszystkich stron.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Agnik

    super
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    madzialena19

    dobre do obiadu
  • 0
    original
    Opublikowano

    magduś83

    lubię takie mięsko :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !