Sposób przygotowania

Oddzielić białka od żółtek, biało ubić z szczyptą soli. Żółtka zmieszać z cukrem, dodać margarynę i mąkę. Na koniec wymieszać z białkami. Piec w 180 st. \"na patyczek\"

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Neetka90

    muszę spróbowac
  • 0
    original
    Opublikowano

    Teresa19

    SPRÓBUJĘ
  • 1
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    A czy wyrośnie bęz proszku do pieczenia?
  • 0
    original
    Opublikowano

    mysza666

    Przepraszam, nie zauważyłam błędu Oczywiście łyżeczka proszku do pieczenia
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    dużo jajek, ale może warto
  • 2
    original
    Opublikowano

    anemon

    A czym przekładasz takie ciasto, masz jakąś dobrą, sprawdzoną masę do niego?
  • 1
    original
    Opublikowano

    mysza666

    owoce zmiksowane, na to bita śmietana i następna warstwa. Tak jest najsmaczniej jak dla mnie i jeszcze śmietany staram się nie słodzić jak są słodkie owoce.
  • 2
    original
    Opublikowano

    anemon

    Dziękuję mysza666, bita śmietana bez cukru to dobry pomysł.
  • 1
    original
    Opublikowano

    mysza666

    Zawsze to mniej kalorii i lżej jeść coś takiego, bo osobiście nie lubię takiego lepiku z cukru:)
  • 3
    original
    Opublikowano

    anemon

    Wypróbuję i dam znać jak wyszło.
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewaa

    super :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !