Sposób przygotowania

Musztardę rozcieramy w misce z ketchupem i dodajemy do tego posiekaną nać pietruszki i szczypiorek i mieszamy dodając stopniowo maślankę. Przyprawiamy do smaku solą, pieprzem, ostrą papryką i octem i wstawiamy na ok 30min do lodówki.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Ciekawe.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 3
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    interesujący przepis na sos
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    stokrotka

    muszę wypróbować
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Sylwia88

    ciekawy przepis
  • 0
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    niezły
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Zoso

    super :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    anoosia

    ooo, fajne:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    adam1f

    niezłe
  • 0
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !