Składniki:
mleko | 0.5 l |
jajko | 2 szt |
mąka | 20 dkg |
sól | szczypta |
masło | 1 łyżka |
oliwa | w/g uznania |
wołowina | 1 kg |
papryka czerwona | 2 szt |
fasola czerwona | 25 dkg |
pieczarki | 35 dkg |
marchewka | 25 dkg |
sól | do smaku |
papryka | do smaku |
mleko | 0.5 l |
jajko | 2 szt |
mąka | 20 dkg |
sól | szczypta |
masło | 1 łyżka |
oliwa | w/g uznania |
wołowina | 1 kg |
papryka czerwona | 2 szt |
fasola czerwona | 25 dkg |
pieczarki | 35 dkg |
marchewka | 25 dkg |
sól | do smaku |
papryka | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: