Sposób przygotowania

Grzyby oczyść, obrane ziemniaki pokrój na kawałki. Posiekaj cebulę, por i marchew pokrój w plasterki. W garnku rozgrzej oliwę, podsmaz cebulę i por, dodaj marchewkę oraz ziemniaki, smaz 5 minut, czesto mieszajac. Dodaj kurki, smaz jeszcze 5 minut. Zalej bulionem, przypraw solą i pieprzem, gotuj na wolnym ogniu przez 15 minut. Na koniec wymieszaj z koperkiem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Uwielbiam takie zupy
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    zupka kurkowa .....pychotka!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kate131

    smaczna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !