Sposób przygotowania

Kapustę ugotować i zmielić. Masło roztopić, dodać pokrojoną cebulę i kapustę. Wysmażyć i doprawić do smaku Kucharkiem i pieprzem. Zrobić ciasto na pierogi, wałkować i wykrawać kółka. W każdy nałożyć łyżkę kapusty i zlepiać brzegi,żeby się nie rozkleiły podczas gotowania. Gotować w osolonej wodzie i polać roztopionymi skwarkami.

Komentarze

  • 5
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    no coś pysznego! te skwareczki! mniam mniam!
  • 1
    original
    Opublikowano

    bursztynek

    jedno z lepszych dań :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    marchewka

    mniam, uwielbiam pierożki :)
  • 4
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    wspaniałe i delikatne w smaku
  • 4
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    wspaniałe i delikatne w smaku

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !