Sposób przygotowania

Kurczaka oczyścić i umyć pod ciepłą i zimną wodą. Podzielić na części. Włożyć do garnka i zalać ok 3 l zimnej wody. Zagotować i zmniejszyć ogień do minimum. Dodać obrane i umyte warzywa. Gotować
do miękkości mięsa. pod koniec gotowania dodać lubczyk, sól i pieprz do smaku. Mięso wyjąć razem z warzywami. Można doprawić także vegetą lecz niekoniecznie. Podawać z ugotowanym makaronem, natką pietruszki i marchewką.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    FAFIK

    Uwielbiam rosół!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ZAWSZE SMACZNY JEŻELI JEST PRZYGOTOWANY NA KUCHNI WĘGLOWEJ JESZCZE LEPIEJ SMAKUJE JAK MOŻECIE TO WYPRÓBUJCIE SAMI
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    beatkaa153

    super lubię rosołek

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !