Sposób przygotowania

Margarynę utrzeć z żółtkiem i cukrem na jednolitą masę. Następnie dodać mąkę i wyrobić ciasto. Rozwałkować i włożyć do formy na tartę. Posypać bułką tartą, wyłożyć powidła i owoce. Piec w nagrzanym piekarniku w temp 180 st około 20-30 minut.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    FAFIK

    Pysznie wygląda!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 3
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    wygląda wspaniale, a jak musi wybornie smakować
  • 1
    original
    Opublikowano

    joanna43

    smakowita
  • 3
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Wspaniała.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorian

    sliczna i smaczna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !