Sposób przygotowania

Brokuła pokroić na różyczki. Włoszczyznę zagotować z kostkami rosołowymi w niewielkiej ilości wody. Dodać brokuła i gotować do miękkości. Migdały nałożyć na dużą łyżkę i uprażyć nad palnikiem gazowym. Zupę zmiksować, dodać masło i wylac na talerz. Wierzch posypać płatkami czosnku i uprażonymi migdałami. Posypać imbirem i świeżo zmielonym pieprzem.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    bardzo ciekawe
  • 2
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    ciekawa!
  • 3
    original
    Opublikowano

    Beata73

    muszę ją zrobić!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Beata73

    bardzo smaczna zupa
  • 2
    original
    Opublikowano

    Beata73

    bardzo smaczna zupa
  • 1
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    wspaniała zupa
  • 1
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    wspaniała zupa
  • 2
    original
    Opublikowano

    Beata73

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Beata73

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    mala2021

    super zupka
  • 0
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    ciekawa
  • 0
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    ciekawa

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !