Sposób przygotowania

schab dzielimy, lekko rozbijamy i pieprzynmy, solimy na kazdy z kotletów dajemy jednen zabek rozgniecionego czosnku. Obtaczamy w mące, w jajku i bułce. Smazymy

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    Tradycyjny, ale za to jaki pyszny :)
  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    i każdemu smakuje i nikt nie odmówi
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Abisay

    Wygląda smacznie :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Magdalena/26Mooi

    ładna skórka;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Aleksandra45

    tradycyjny najlepszy
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jolaxa

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    dagmara020

    pyszności:) uwielbiam schaboszczaki:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Malinka

    No tak, schabowy najlepszy :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !