Sposób przygotowania

Oliwę wlać do rondelka, wsypać opłukaną kaszę, chwile podsmażyć mieszając. Następnie wlewamy gorący rosół. Mieszamy, aż rosół wciągnie kasza. Wyłączyć ogień, jeszcze przez kilkanaście minut musi kasza dojść. Następnie przełożyć kaszę do naczynia żaroodpornego. Na wierzch poukładać pokrojone kabanosy. Posypać wiórkami schłodzonego masła. Zapiekać 10 minut.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    zdrowe
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Agnik

    ciekawe
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Dariusz8

    smaczna kasza
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    uwielbiam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !