Sposób przygotowania

ser zemleć w maszynce. Cukier utrzeć z masłem i dodawać po jednym żółtku. Do masy dodać ser i ucierać dalej. Dodać rodzynki, zapachy cytrynę, ucierać. Mąki wymieszać z proszkiem do pieczenia i dodać do masy serowej. Białka ubić i pomału dodawać,delikatnie ucierając. Wyłożyć na dużą brytfannę i piec w temp. 200 ok 1,20min. Smacznego.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Elżbieta18

    Jest super. Zachęcam do spróbowania.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawy
  • 0
    original
    Opublikowano

    iwona332

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    bartek8585

    wolę z ciastem, ale ten też sie u nas robi.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !