Sposób przygotowania

Ser zetrzeć na tarce o dużych oczkach. Kromki chleba pokroić w paski, filety umyć, osuszyć i pokroić w kostkę. Cebulę obrać i pokroić w kostkę, podsmażyć na oleju, dodać mięso i ser, przyprawić solą i pieprzem, wymieszać. Jajko rozkłócić, dodać majeranku i kebab gyros, wymieszać, namoczyć chleb. Z mięsa formować podłużne kotlety i obłożyć chlebem. Kotlety smażyć na patelni, aby chleb nasiąkł olejem. Następnie piec godzinę w temperaturze 150 stopni.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Roman5

    ciekawy przepis
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata106

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !