Sposób przygotowania

Margarynę,mleko zwykłe,cukier i cukier waniliowy zagotować. Do gorącej masy dodać mleko wproszku.Wymieszać mikserem. Masę podzielić na dwie częsci.Do białej masy wsypać wiórki kokosowe.Do drugiej części dodać kakao, pokruszone ciastka, bakalie. Do blaszki keksówki wyłożyć biała masę a na nią ciemną i dobrze docisnąć.Poczekać aż ostygnie i stężeje

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Marzena34

    ech,powiało dzieciństwem-moja mam robiła blok czekoladowy
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wacław

    pyszne !!!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    super rarytas

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !