Sposób przygotowania

Wątróbkę kroimy w małe kawałki, wrzucamy na rozgrzaną patelnię z masełkiem, smażymy kilka minut, dodajemy pokrojoną w plasterki cebulę. Cebulę smażymy tak długo by nam smakowała, albo na szklisto albo mocniej, solimy na talerzu, podajemy z ziemniakami i surówką z kapusty kiszonej

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    eli82

    szybkie i dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    Lubię wątróbkę
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Leonka

    Dawno nie jadlam, ale uwielbiam wątróbkę! :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    wolochski

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    lubię!
  • 0
    original
    Opublikowano

    lukoszek88

    Mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Lubie wątróbkę aqle licze holesterol wię jej unikam.
  • 0
    original
    Opublikowano

    adam1f

    smaczne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    wolochski

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    anya_86

    Dziękuję za miłe opinie:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !