Sposób przygotowania

Białka ubić na pianę (nie na sztywno).Ubijając,dodać cukier,żółtka i ubijać 5min.W misce ubić margarynę,ciągle ubijając,dodać pianę,kakao,spirytus,zagęstnik do śmietany i ubijać 3min.Gotowym kremem przełożyć blaty bezowe.Boki i wierzch tortu również posmarować kremem.Wierzch udekorować bezikami,wiśniami i czekoladą.Chłodzć 2godziny.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Ntalia

    Fajnie wygląda:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    eli82

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Zoso

    fajny przepis ale zdjęcie fatalne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !