Sposób przygotowania

Rybę umyć a następnie podzielić na mniejsze kawałki. dowolnie ją przyprawić (dać albo gotową przyprawę do ryb albo tylko sól i pieprz). Następnie obtoczyć filet w mące i smażyć na patelni. Majonez wymieszać ze śmietaną i solą ziołową Prymatu następnie dodać sok z cytryny oraz otartą skórkę. Dokładnie wymieszać dodając koperek. Rybę położyć na talerzyk a następnie polać przygotowanym sosem. Czasami gotuję też warzywa na parze np. brokuł, marchewka, kalafior wówczas przygotowuję więcej sosu i polewam niż również warzywa.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    uwielbiam łososia
  • 1
    original
    Opublikowano

    izapozdro

    wygląda przepysznie :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    natii3624

    wygląda pysznie chociaż ryb nie jadam :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !