Sposób przygotowania

W jednej szklance mleka rozrabiamy żółtka, dodajemy mąkę pszenną i ziemniaczaną, rozcierając by nie było grudek. Pozostałe 2 szklanki mleka zagotowujemy z cukrem i cukrem waniliowym. Wlewamy masę żółtkową, podgrzewamy powolutku na małym ogniu do chwili zgęstnienia. Masło roślinne i margarynę miksujemy dodając po łyżce masy budyniowej wystudzonej i do tego trochę wiórek. Układamy krakersy i masę na przemian. Na wierzchu posypujemy wiórkami.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Natalia/tubisiek

    bardzo fajne ciasto :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    krzyniu1984

    pyszne!
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    aż kawy się chce
  • 2
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    Aż ślinka leci
  • 2
    original
    Opublikowano

    alaaa

    smacznie wygląda,zjadło by się
  • 1
    original
    Opublikowano

    katarzyna124

    Wygląda świetnie:)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    etka

    pychota
  • 3
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    Świetnie wygląda
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    pycha!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    pyszne ciacho
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    pycha
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    wspaniałe
  • 0
    original
    Opublikowano

    Emilia21

    mmmm
  • 0
    original
    Opublikowano

    Emilia21

    mmmm
  • 3
    original
    Opublikowano

    Kate131

    robie takie same.pyszne jest
  • 0
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    extra
  • 0
    original
    Opublikowano

    sylwia_mc

    Wygląda jak milion dolarów :) pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !