Sposób przygotowania

Mięso rozdrobnić i doprawić Kucharkiem. Z podanych składników zarobić ciasto, rozwałkować i wykrawać krążki. Na każdy kłaść łyżeczkę farszu i zlepiać brzegi,żeby się nie rozkleiły podczas gotowania. Gotować w osolonej wodzie.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    iwona332

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mundek1011

    lubie
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    jeszcze nie robiłam z mięsem ale spróbuję
  • 4
    original
    Opublikowano

    Kryska73

    smaczności!
  • 4
    original
    Opublikowano

    Beata73

    delikatne i smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    pyszne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    delikatne
  • 1
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    delikatne
  • 0
    original
    Opublikowano

    SyMiki

    robię troszkę inne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Beata73

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Beata73

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Beata73

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    usmiech

    ciekawe
  • 0
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Podobają mi się :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !