Sposób przygotowania

Boczek, pieczarki, paprykę i cebulę kroimy i podsmażamy .Wszystkie składniki na ciasto mieszamy i wyrabiamy, jeśli będzie za twarde, dolewamy odrobinę wody. Gotowe ciasto rozkładamy w okrągłej formie cienką warstwą, tak aby nachodziła na boki blachy. Ciasto pieczemy ok. 20 min. w temp. 200 st. C. Na upieczone ciasto wkładamy wcześniej przygotowane nadzienie z boczku, pieczarek, papryki oraz kukurydzy i groszku. Ze śmietany, jajek i startego żółtego sera przygotowujemy sos i zalewamy nim ciasto. Zapiekamy ok. 15-20 minut.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    Jaka trudna nazwa:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    malaczarna23

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    smakowite jedzonko.
  • 0
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    pyszne i pożywne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !