Sposób przygotowania

Filety kroimy na porcje ,kropimy sokiem z cytryny ,oprószamy solą i pieprzem oraz pokrojonym koperkiem .Wstawiamy na godzinkę do lodówki .Po tym czasie odsączamy obtaczamy w mące i smażymy na gorącym oleju.Upieczoną z jednej strony rybę obracamy na druga stronę, kładziemy plaster sera na każdym kawałku i posypujemy bazylią .Przykrywamy na chwilę pokrywką. Zdejmujemy delikatnie na talerz .

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Justa32

    mniam
  • 3
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    świetny pomysł
  • 0
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    pyszności
  • 0
    original
    Opublikowano

    Anna169Hosz

    Ciekawy pomysł z tym serem.
  • 1
    original
    Opublikowano

    edyta44

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    rjustysia

    Chyba jeszcze nigdy nie dodawałam żółtego sera do ryby, chętnie sprawdzę, jak to razem smakuje :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bernadeta

    ciekawy pomysł,warto spróbować
  • 0
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    fajnie przyrządzona rybka :-)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !