Przepis i sposób przygotowania na: Pieczeń rzymska z tymiankiem i chilli
miesko ale źle sie kroi za to jak ostygnie jest jeszcze lepsze i ma bardzo dobrą zwartą konsytencje do krojenia.
mięso mielone | 1 kg |
cebula | 3 szt |
czosnek | 2 ząbki |
bułka czerstwa | |
jajko | 3 szt |
boczek | 50g |
papryczka chili | |
sos sojowy | łyzka |
Pieprz kolorowy ziarnisty Prymat | |
natka pietruszki | posiekana |
Musztarda francuska Prymat | łyzeczka |
Bułka tarta klasyczna Prymat | od 1-3 łyzek |
Czosnek niedźwiedzi suszony Prymat | łyzeczka |
tymianek | garść gałązaek (posiekany) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: