Sposób przygotowania

Makaron ugotować w osolonej wodzie wg przepisu na opakowaniu.Na patelnię wlać olej,wrzucić pokrojone w kostkę kiełbasę,parówki i konserwę,wszystko podsmażyć.Gdy kiełbasa będzie rumiana dodać pokrojoną w kostkę cebulę,zmniejszyć ogień i smażyć do chwili,aż cebula zmięknie.Następnie dodać 3-4 łyżeczki przecieru pomidorowego,pieprz i sól do smaku,dokładnie wszystko wymieszać i chwilkę podsmażyć.Na talerz położyć makaron i nałożyć na niego podsmażony farsz.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    m1monika

    to musi być dobre!!!
  • 0
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    takie inne spaghetti- fajne :o)
  • 0
    original
    Opublikowano

    andzia123

    mmmm

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !