Sposób przygotowania

Jabłka kroimy w kosteczkę i wrzucamy do rondelka. Wlewamy sok jabłkowy, dorzucamy goździk oraz cynamon i gotujemy na małym ogniu, aż powstanie jednolita masa. Gdy będzie zbyt kwaśne można dodać cukru. Ciasto francuskie kroimy w kwadraciki, nakładamy mus jabłkowy i zaginamy rogi. Pieczemy w piekarniku ok 25 min w temp. 200°C. Pod koniec pieczenia można wymieszać białko z cukrem i posmarować nim ciasteczka.

Komentarze

  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    pycha
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Proste i pyszne a na dodatek efektowne :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Malinka

    Takie słodkości to coś dla mnie, mniam!
  • 2
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    same smakowitości, aż ślinka cieknie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Jolanta_P-S

    lubię, muszę zrobić
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Super ciasteczka
  • 1
    original
    Opublikowano

    edyta44

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Świetne nie ma duzo pracy przy nich,brawo!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    iknkirke

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    świetne
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewaa

    pyszne:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    mniam fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Halusia

    Pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Halusia

    Pyszne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !